cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Политическият хаос в София

Политическият хаос в София

Странно е, че никой не забелязва политическия хаос в който потъна София. Той започна още преди местните избори на 29 октомври 2023 г., когато глобалистките задкулисни играчи натрапиха на софиянци невъзможният избор между две еднакво зловредни и злокачествени политически образувания, олицетворявани от Васил Терзиев и Ваня Григорова.

photo_2023-10-31_11-50-56

Опитахме се да предупредим софиянци с две основополагащи статии за двамата фаворизирани от официалните медии кандидати и силите стоящи зад тях. Ето ги тук.

Изборният цирк в София – “лява”, “путинистка” – соросоидка, срещу “антикомунистически” десарски принц и

Изборният цирк в София – детето на ДС, срещу лявата соросоидка – антиглобалистка

Разбира се започнахме атаката първо срещу по опасния от тях – прикритата соросоидка Ваня Григорова, не че Васил Терзиев не е същият, но той поне е открит и ясен. За който може да види повтаряме старата истина, че:

Забележете, как още през октомври 2023 г. писахме, че:

“Самият Васил Терзиев каза, че София има нужда от гей-паради, а “Луковмарш” трябва да бъде забранен, каквото впрочем, е и мнението на “лявата кандидатка” за кмет Ваня Григорова. Независимо, че “Луковмарш” е посветен на великия български военен герой, генерал Христо Луков, възстановил българската армия след поражението в Първата Световна Война и я направил най-силната на Балканския полуостров. А много е показателно, че срещу този марш на признателност, към този български патриот – застрелян от комунистически терористи, платени от болшевиките в Кремъл, понастоящем се обявяват освен американското и израелското, но и руското посолство. И както виждаме и “левият” и “десният” кандидати за кметове на София. При Терзиев поне има ясно обяснение – той си е бисексуален. Уж има жена и деца, а се оказа, че има и мъжки любовник.” И ето резултатите днес:

При кмет Ваня Григорова щеше да е същото, защото и двамата работят срещу България, поради слугинството си на задкулисните антибългарски сили. А вижте какво е казал генерал Христо Луков:

Ето такива думи и разбирания и такива политици не обичат глобалистите и техните продажни български слуги.

И ако сте следили действията на педерастката дружинка, намъкнала се в управлението на София, чийто видни представители искаха да отнемат празните жилища на собствениците и да настаняват в тях цигани, маргинали и мигранти, или да забранят на софиянци да имат повече от една кола:

“Водещ: По отношение на втория автомобил в едно семейство, вие ли сте лансирал идеята, че за него трябва да се плаща по-висок данък?

архитект Любомир Георгиев: – Да, аз със сигурност съм на мнение, че притежаването на автомобил и то повече от един автомобил в градска среда трябва да е лукс. Пространството е ограничено, то струва пари.”

Трябва да си спомните, че те оскверниха празниците около Рождество Христово със сатанински символи, розови еднорози и зелени костенурки по улиците на София, а и наредиха кебапчийници около православната ни катедрала, та вместо раждането на Спасителя да “честваме” простотиите на преходния физическия свят с ядене и пиене и глобалистки перверзии.

Сега разбирате ли защо започнахме битката срещу Васил Терзиев в София по повод фирмата “Мадж.ио”, в която той имаше дялово участие, защо попитахме за английските му фирми, както и за участието му в още две фирми – едната в САЩ, а другата в София, защо разкрихме участието му в американско НПО в Калифорния? Ясно ли ви е защо поискахме разпускането на Столичния Общински Съвет, защо подкрепяме свалянето на поредното политическо недоразумение от ПП”ПП”-ПП”ДБ” – кмета Бранчовски в район “Илинден”?

Ясно ли е защо атакувахме и кмета на Варна – назначен там от същата антибългарска шайка? Защо искаме и свалянето на неговия заместник-кмет? Защото тази перверзна групичка, заграбила властта с фалшифицирани избори, с помощта на машините за гласуване, се опитва да унищожи България по поръка и заради добро заплащане от глобалистките им господари.

Накрая да завършим с нещо положително и вдъхновяващо. Вече започна всенародно движения за съпротива и отстраняване на тези отрепки от управлението във Варна и в София. Има и резултати – хората събориха кмета на район “Одесос” Цветнен Цветков, защото е имал фирма в противоречие със закона – ЕТ „ТУКИ – ЦВЕТКОВ – ЦВЕТНЕН ЦВЕТКОВ“, сега си замина и кметът на район “Приморски” във Варна – Николай Желязков, защото се оказа ликвидатор на фирма “КОНТЕКСТ ПЛЮС“ ЕООД“, а вече е пътник и заместник-кмета на общината – Диан Иванов. Разбира се, ще изгърми и самият им капо ди тути капи – Благомир Коцев.

В районите на София също имаме успехи. Бунтът на гражданите в район “Илинден” доведе първо до оставката на недоразумението заместник-кмет – Радослав Колев, защото съкварталците му го хванаха, че спокойно си е стоял във фирмата “РАДИКО БИО СОЛЮШЪНС” ООД. Наложи се да подаде оставка за да не бъде позорно уволнен. Но илинденци продължават борбата и ще свалят и “кмета” си Емил Бранчовски. Разбира се и ние им помагаме, както подобава.

Но хаосът в София вече излиза извън контрола на политическото статукво. След инфарктното гласуване в Столичния Общински Съвет за председател след което, ПП”ПП” – ПП”ДБ” бяха прецакани със състава на комисиите, се разпадна групата общински съветници на “Възраждане”, а Националното ръководство на БСП свали доверието си от своята група общински съветници в СОС. Имаше и продължение, Костадин Костадинов изхвърли от парламентарната си група трима свои депутати, между които и своя заместник в партията, приятел и дясна ръка – Николай Дренчев, защото те предложили за общински съветници онези четирима “отцепници и предатели” в Столичния Общински Съвет. Умните хора попитаха, защо тогава не изхвърлят от партията и самият Костадин Костадинов – имал глупостта и наглостта да вкара тези трима “предатели-депутати” в парламента, но той не отговори.

А най-хубавото в цялата история е, че това беше само началото, така или иначе Столичният Общински Съвет си отива и ще има нови избори.

Но най-важното в тези събития е това, че вече има пробуждане всред българския народ, довело до съвсем ново явление в политическия ни живот:

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading