cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Вие сте Амалик

Вие сте Амалик

Ако изгледате видеото докрай, ще разберете колко е важна битката срещу ПЛАНдемичното споразумение на СЗО, предвидено да се подпише на 27 май 2024 г. Който не се е включил още, да го направи оттук, защото времето изтича.

Отделно бяхме подали запитване по Закона за достъп до обществена информация в Министерство на здравеопазването по този повод. Отговорът им дойде. Вижте го в оригинал тук.

Powered By EmbedPress

От отговора едва ли ще разберете нещо, защото е написан на типичния неясен и двусмислен бюрократичен език, но обърнете внимания на нашия 5 въпрос и какво пишат те:

По въпрос 5: МЗ има ли информация Министерски съвет да е взимал решение да подпише такова споразумение на 27 май 2024 г. и при какви условия? /този въпрос е във връзка с фактическото обстоятелство, че министърът на здравеопазването е член на министерски съвет/.
Преговорите по проекта на пандемичен инструмент продължават понастоящем, като предстоят сесии през м. февруари, м. март и евентуално през м. април. След изготвяне на окончателния вариант и получаването му официално от Секретариата на СЗО за разглеждане от държавите членки по време на 77-та сесия на Световна здравна асамблея, която ще се проведе през м. май 2024 ч., ще бъдат изготвени позиции по темите от дневния ред на СЗА, вкл. проекта на ПИ. Съгласно националните процедури, тези позиции ще бъдат съгласувани междуведомствено съгл. чл. 32, ал. 1 от УПМСНА и одобрени с решение на Министерски съвет.

С една дума, имаме още време да се противопоставим на това сатанинско зло. Направете го и вие! А тук можете да гледате и втора и трета серия на филма.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре