cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » И Киро сводника подкрепи партия “Величие”

И Киро сводника подкрепи партия “Величие”

В предходна публикация писахме за името на партията на Ивелин Михайлов.

Той е кръстил новоучредената си партия “Величие”.

Изпуснал е думичката “Народно” отпред, но явно е нарочно, за да не го свържат с точния типаж.

А типажът е познат на всеки българин от романа на Алеко в главата “Бай Ганьо – журналист”:

“Гедрос, какъв е този вестник, сега викаха из улицата?

— Как! Мигар вий не знаете за вестника на бай Ганя Балкански?

— Зевзек!

— Сериозно ви казвам. Ганьо Балкански, редактор-стопанин на вестник „Народно величие“.”

Да напомним, че друга една глава в безсмъртната книга на Алеко Константинов е “Бай Ганьо прави избори”. И сега в България ще има избори на 9 юни, в които ще участва и Ивелин Михайлов, заедно с полковник Николай Марков и маестро Йордан Камджалов. Приликата с триото Балкански – Гочоолу – Дочоолу не е случайна, в България всичко се повтаря циклично. Липсва само Данко Хаирсъзина, но следете внимателно, в изборите и той ще се появи…

Едва го написахме и Данко хаирсъзина, пардон Киро брейка се появи. И пусна в канала си няколко напоителни видеа в подкрепа на Ивелин, фирмите му, че и партията му. Дали го е направил безплатно, той си знае… По-странното е, че Ивелин е допрял до неговите услуги.

С някаква непонятна гордост, Ивелин Михайлов изрази задоволството си, че Киро Брейка го подкрепил, като се подписал за явяването на политическа партия “Величие” на изборите на 9 юни в книжата, които партията трябва да внесе за регистрацията си в ЦИК.

Съобщението в Х (бивш Twitter) има 9740 четения.

Ако не знаете кой е Киро Брейка, по известен като Киро Сводника, вижте видеото, в което той сам си признава какъв е бил. Сам си го снима, сам си го качи в мрежата, после се усети какъв глупак е и сам си го изтри, но беше късно. Будните и бдящите веднага го свалиха и запазиха за поколенията.

YouTube player

Пълното 30 минутно видео със самопризнанията на Киро сводника, лихвар и боклук и съратник на Ивелин Михайлов и полковник Марков е тук, за да не го изтрият в YouTube.

В тая хубава дружинка има и един Петреску. Припомнете си го от романа на Алеко:

— Дочоолу, я виж онзи мъжага там, в кьошето, с превързаното око, познаваш ли го?
— Как да не го познавам — Петреску, дето удави баща си в блатото! Знам го! Пази боже да му се паднеш на зъба! Видиш ли какъв е нож затъкнал!

Оказа се, че в групата на Ивелин има и такъв типаж. Който е лежал в затвор в САЩ за педофилия, баща му е успял да го върне в България и освободи. За благодарност, той обира баща си, като го подлъгва да вложи пари в “Исторически парк” АД. После го пребива, спретва му дело за “домашно насилие”, което уж упражнил против съпругата си, по което го осъждат. И заедно с майка си го изгонват от собствения му дом. Открадват му и документите, с които е купил “акции” от “Исторически парк” АД за 190 000 лева. В това време Ивелин му прекратява и договора за охраната на парка и не му заплаща дължимите 95 000 лева на охранителната му фирма, която е пазела добросъвестно обекта цели 5 години. Така го разоряват, унищожават семейството му и го лишават от дом. И в момента човекът си търси по съдебен път от фирмите на Ивелин Михайлов около 330 000 лева, откраднати чрез заговор, в който участва и собствения му син – виден консултант във фирмата на Ивелин със звучното българско име – “Тогедър”. За о.з. полковник Калчев говорим и за “сина му”, ако можем да го наречем така. Вижте тази тъжна история във видеото.

YouTube player

Не може да се мине и без Гуньо адвокатина:

“Бай Ганьо е готов да кипне, но в това време влиза Гуньо Адвокатина. Бай Ганьо му разправя като какво трябва да бъде възванието. Гуньо сяда до масата, зема перото и се задълбочава в мисли. По поръчка на бай Ганя слугата донася едно шише мастика. Гочоолу, Дочоолу и бай Ганю пият, Гуньо пише. След половин час е готово следующето:

За адвокатина в групата на Ивелин писахме тук, той е основен играч в схемата.

Засега ще завършим с полковник Николай Марков. Тъй като програмата на партия “Величие” е много обща, пълна с алабалистики и еквилибристики и няма никаква конкретика за какво точно се борят и как ще го постигнат, да проясним идеите им с едно писание на полковника и бъдещ председател на партията, публикувано в неговия Телеграм канал. Даже няма да го коментираме, то казва ясно всичко необходимо само по себе си.

Изобщо хубава дружинка се заформи около политическа партия “Величие” и “Исторически парк” АД. Ще продължаваме да я следим изкъсо и ще осведомяваме драгите ни читатели, за да могат да направят информиран избор, за кого да гласуват на тези толкова важни избори на 9 юни 2024 г.


⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading