cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Юбилей на вестник “Свободно слово”

Юбилей на вестник “Свободно слово”

В неделя беше честван юбилейният 100-тен брой на вестник “Свободно слово” основан от бореца за свобода и граждански права – големият антикомунист Илия Минев. Редколегията и някои от авторите се събраха да почетат също и датата 20 април в параклиса до НДК, където положиха и венец в памет на загиналите за свободата на България и жертвите на комунистическия терор.

Директорът на вестника – г-н Димитър Николов, в словото си припомни историята на създаването на вестника и перипетиите преживени през годините от издателите, редколегията и авторите в този оазис на свободното слово, изписвано все още на хартия в електронния век на интернет и социалните мрежи. Честването завърши със скромен коктейл.

Редакторите на “Истина и Свобода” пожелават творческо дълголетие и много нови читатели на вестника и работещите в него колеги, за да разпространяват истината чрез свободното слово, в защита на националните интереси и бъдещето на българския народ.

За национално могъща и социално справедлива България!

Другата добра новина за свободното слово в България е, че на 20 април тръгна и новата телевизия на Ник Щайн – “Радио Никита ТВ”. Независимите, патриотични медии се умножаваме и растем.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading