cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Тръгна телевизията на Ник Щайн

Тръгна телевизията на Ник Щайн

На величавата дата 20 април, тръгна телевизията на Ник Щайн – “Радио Никита ТВ”. След перипетиите, преживени от него в българската медийна общност, най-после той има собствена телевизия в България.

Очертава се това да бъде един от малкото оазиси на свободното слово. Разследващата журналистика правена от него, най-после ще бъде независима от собственици, управители и директори на телевизиите в които той водеше предавания, защото сега той сам си е началник.

Неговото авторско предаване “Четвъртата власт” се излъчва още и в телевизия “КАНАЛ 3”, а предаванията на “Радио Никита ТВ” ще се излъчват и от Булсатком.

Можете да гледате и в Интернет на адреса тук.

Пожелаваме на Ник дълголетие, творчески успехи и да е все така смел и праволинеен в разследването на престъпленията, пороците и злоупотребите в българската действителност, така разпространени в настоящето време.

Другата добра новина за свободното слово на медийния фронт е, че хартиеният вестник “Свободно слово” на същата дата имаше юбилей, защото издаде стотния си брой. Независимите, патриотични медии се умножаваме и растем.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading