cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » “Успелите хора” в “Исторически парк”

“Успелите хора” в “Исторически парк”

Те казват, че бедността е болест и те могат да я лекуват. За групировката на Ивелин Михайлов става въпрос, в цялата й съвкупност от фирми, партии, сдружения и фондации. Правят семинари за личностно развитие и финансов успех. Продават книги на такава тематика, правят ти личен и семеен финансов план, който да “подобри живота ти и да те направи богат”. Между другото ти пробутват и застраховки, а на някои лапнишарани и акции от “Исторически парк”. Ако имаш късмет, можеш да станеш стажант, а после и консултант в “Тогедър” – знаменитата им и най-известна фирма с това звучно българско име. И да, трябва да е вярно, като видим “историята на успеха” на 24 годишната стажантка в “Тогедър” Детелина Парушева, впрочем единствената обявена стажантка в сайта на фирмата, другите отдавна са консултанти.

Това крехко, симпатично и миловидно момиче е само стажант още, но вече е и редактор на вестник “Красиво Ветрино”, доброволец във фондация “Въздигане”, участва във всички политически акции за “мир и неутралитет” организирани от Ивелин Михайлов, поддържа канали в Телеграм, страници във фейсбук, снима видеорепортажи, пише статии и изобщо проявява завидна многофункционалност в маркетинга, рекламата и пиара на групировката.

И резултатите не закъсняват, сигурно поради натрупаните от нея знания и умения в обученията и семинарите на “Тогедър”, тя е излекувала болестта бедност и вече е бизнесдама за чудо и приказ.

За някакви си две-три години, започвайки от двадесетгодишна, вече е горд притежател и управител на “Душен” ЕООД, “Съпротивата” ЕООД, “Виртуози” ЕООД, която обаче й е прехвърлена като собственост от Ивелин Михайлов, а той е останал само управител, а незнайно защо преди два месеца тя пък е прехвърлила собствеността си и поста управител от другата си фирма “Коднет” ЕООД, на друг човек. Сигурно защото вече се е излекувала от болестта бедност и споделя лекарството си с ближния, да се излекува и той.

Но бизнесдамата Детелина, въпреки крехката си възраст, явно е завъртяла добри пари, защото вече е и сериозен предприемач в областта на недвижимите имоти. Там е направо в стихията си.

Купува, продава, прехвърля земи и постройки Детелинчето, та пушек се вдига. Някои са изчислили, че вече е превъртяла 5000 квадратни метра имоти в покупко-продажби. Как да не се гордее с принадлежността си към сектата на Ивелин.

На снимката горе, Детелина Парушева и Пламен Ангелов гордо показват амулетите си с образа на архангел Михаил – Архистратиг, които се връчват лично от Ивелин Михайлов на доверените му хора, приети в неговото “общество” или секта, ако предпочитате. Тези медалиони играят ролята на знак за принадлежност, както при масонските ложи. Виж, долната снимка, по-скоро не биваше да я слага, че и да се гордее с нея, тази с Киро сводника.

Току виж, бай ти Киро – тодорживковиста, путинофила, лихваря, спортиста, наставникът на младежта, ютубър, инфлуенсър и какво ли още не, вземе да я заведе да “работи в Испания”.

Иначе Детелинчето при такова завидно “личностно развитие” и успешно реализиран “финансов план”, как да не благодари на ментора си Ивелин, като препоръчва биографичната му книга, в който той скромно споделя своя успех и начина по който го е постигнал.

Всъщност без излишна скромност и самият Ивелин си я препоръчва с щедри публикации в социалните мрежи и в неговите сайтове и вестници.

Четири хиляди души във фейсбук са одобрили книгата му и особено скромното й заглавие обявяващо го за “Създателят”. Стив Джобс, Лари Елисън и Бил Гейтс с техните биографични книги, ряпа да ядат, друго си е да си “създател”.

Но от човек поръчал да изтипосат собственото му лице на скулптурата на тракийския стрелец, посрещаща посетителите в парка, сечащ собствени медалиони с лика си с показателен надпис, “Това е вашият късмет! Пазете го!”, които раздава на важни хора, какво друго да се очаква.

Ами очаква се да се обяви и за благодетел, създател, покровител, водач, идеолог, ментор, и каквото друго се сетите, а и великодушно да позволява на благодарните за получената от него пресвещена мъдрост да му целуват почтително ръка. Това се очаква и той го прави.

Но това са “успелите хора” почерпали от мъдростта на вожда. Щото има и едни други неуспели, при търговските си и финансови отношения с него, та все още си чакат парите от Ивелин и фирмата му. За един такъв от тях – о.з. полковник Калчев, изгорял с близо 330 000 лева от “Исторически парк” АД и лично от Ивелин писахме тук. Но вече има добра новина, полковникът ги осъди в арбитражно дело и спечели първите си 92 000 лева, които сега “Исторически парк” АД ще трябва да му върне заедно с лихвите. Едно добро начало.

Ако ви е интересно, можете да видите и цялата сага с “Исторически парк” АД от самото й начало – та досега, в тази статия.


⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading