cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » “Продължаваме Подмяната” приключи

“Продължаваме Подмяната” приключи

Те подмениха всичко – морала, политиката, държавността, думите, смисъла и бъдещето с техните противоположности. Това е най-зловредното политическо образувание от десетилетия насам.

Но вече всичко свърши. Разследването на сайта “Бивол” ги закопа окончателно.

Вижте и видеото по темата.

YouTube player

Във втората част на разследването излиза и името на Никола Минчев, като втори фалшификатор.

Всъщност, такава развръзка се очакваше. Целият проект “Продължаваме Промяната” беше забъркан изначално в лъжи и измами, като започнем от басните за “много успешния бизнес” на Кирил Петков в САЩ и лъжата му с отказа от канадско гражданство, опровергана от Конституционния съд и завършим с имотните скандали около сградата на улица “Чаталджа” № 3 и офшорката на министъра Асен Василев. Неслучайно народът ги нарича “Продължаваме Подмяната”.

Всичките им кметове са забъркани с фирми в противоречие със закона. Мислехме си, че сме първите и единствените, които искахме отстраняването на Васил Терзиев в София и Благомир Коцев във Варна. Обаче преди нас по друг сигнал Общинската Избирателна Комисия на Варна вече отстрани двамата районни кмета на ПП “ПП”, защото имат фирми, тези на район “Одесос” и на район “Приморски”. ОИК вече прекрати правомощията на кмета – строител – Цветков и на адвоката – ликвидатор Желязков. Срещу Благоевградския кмет на същата тази партия върви дело за фалшифицирани избори с машинното гласуване и скоро и той може да се раздели със стола си. А софийската ОИК, освен с кмета Терзиев се занимава и с най-скандалния кмет на район в българската история – Емил Бранчевски.

Те говореха за морал и прекратяване на корупционното управление на ГЕРБ и ДПС, а още с първото си управление показаха най-отвратителната зетьо-шуре-баджанащина, като назначиха на всевъзможни постове само роднини, приятели и бизнес партньори, а отделно си самораздадоха милиарди държавно и европейско финансиране на своите обръчи от фирми.

Наглостта на кметовете им е типична и за министрите им, не само поради офшорките и съмнителните им имотни сделки, но и заради грубото незачитане на закона, забраняващ да имат и фирми, докато управляват, а те даже не правят опит да ги напуснат, дори и формално. И ако Асен Василев се е надявал никой да не намери офшорната му компания, то семейство Лорер са били толкова арогантни, че в няколкото мандата, в които са били служебни или редовни министри и заместник-министри, спокойно са си оставили участието в действащи търговски дружества, и не са направили дори и опит да излязат от тях. Поне от кумова срама, да не говорим за спазване на закона. Неслучайно за тази им наглост дадохме и Даниел Лорер, и съпругата му Виолета в Комисията за Предотвратяване на Корупцията. За последния митнически скандал Банкова – Рашков – Коцев, даже и не отваряме дума, защото темата вече втръсна на читателите.

На фона на тези безобразни престъпления и разобличенията за тази мафиотско-корупционна пасмина, ще бъде много интересно дали ще се намерят глупаци да гласуват пак за тях? А и каква ли кампания за изборите ще водят тези гьонсурати? Пак ли ще свалят ГЕРБ и ДПС, пак ли ще ли ще борят корупцията, пак ли ще обещават съдебни реформи?

Сега ще видим дали умно-красивитетът в София отново ще излезе да ги избира? По-скоро да, тези жълтопаветни “антикомунисти” не се погнусиха да гласуват за ДеСарския принц Терзиев и да го направят кмет на София, макар и за кратко, та ще очакваме да проявят разум, морал или съвест и да накажат ПП “ПП” с отстраняване от управлението за вечни времена. За съжаление соросоидните НПО-та за тридесет години си отгледаха една прослойка отрепки, които изповядват розовия либералстващ необолшевизъм на Клаус Шваб и нямат нито родова памет, нито патриотизъм, нито духовност, а се водят само от грубия материален интерес, като отличителната им характеристика е пълната функционална политическа неграмотност и ментална идеологическа увреденост, та от такива може да се очаква всичко.

Но както и да е, зловредният им полит-инженерен проект приключи. На пистата вече загряват следващите “спасители” – продукт на поредното политическо инженерство.

Почивай в мир ПП “ПП”, време ви е да излезете от вратата през която влязохте, но този път с краката напред!

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading